Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 2.2K 4+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2 KOhm, 4 Отпорници, 5 изводи, ± 5%, -55° C to 155° C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 4.7K 4+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7 KOhm, 4 Отпорници, 5 изводи, ± 5%, -55° C to 155° C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник