Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед Бела 0805

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.9-3.0V, 20mA, 400-500mcd, 6000-6500K, 0805 Бела Лед Диода

Лед Жолта 0805

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8-2.2V, 20mA, 580-590nm, 100-120mcd, 0805 Жолта Лед Диода

Лед Зелена 0805

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.7-2.8V, 20mA, 530-532nm, 180-220mcd, 0805 Зелена Лед Диода

Лед Плава 0805

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.5-2.6V, 20mA, 467-470nm, 36-45mcd, 0805 Плава Лед Диода

Лед Црвена 0805

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.9-2.1V, 20mA, 620-625nm, 150-200mcd, 0805 Црвена Лед Диода