Прикажани 1–12 од 11601 резултат

Прикажи 12 24 36

IR Ресивер 1838A

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, 1838T

IR Ресивер TSOP1136

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 36 kHz, TSOP 1136

IR Ресивер TSOP1138

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, TSOP 1138

IR Ресивер TSOP1176

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 76 kHz, TSOP 1176

IR Ресивер TSOP1330

90.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 30 kHz, TSOP 1330

IR Ресивер TSOP34138

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, TSOP 34138

LCD Дисплеј LCM1602A

390.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 80x36x9.4mm

LCD Дисплеј LCM1602A V2.0

390.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Плав, 5V, 4mA, 80x36x9.4mm

LCD Дисплеј LCM1602E REV2.3

260.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 84x44x9.4mm

LCD Дисплеј TC1601A V1.1

450.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 1 Ред, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 80x36x9.4mm

LCD Дисплеј VI-302-DP-RC-S

1,130.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен LCD Дисплеј, број на цифри 3.5, 3-1/2 x 1, 12.7mm, 5V, Рефлексивен, 50.8mm x 30.5mm

LCD Дисплеј WH2002A-TMI-ET#

1,240.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Плав, 5V, 1.2mA, 116x37x13.9mm