Прикажани 1–12 од 22 резултати

Прикажи 12 24 36

LED Дисплеј KPS-3161ASRND

40.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x9mm, Црвен, 7.5x14mm, JZ-3161AUR, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPS-3161BSRND

40.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x9mm, Црвен, 7.5x14mm, JZ-3161BUR, Заедничка Анода

LED Дисплеј KPS5161ASRND

35.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 8x14mm, Црвен, 13x19mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPS5161BSRND

35.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 8x14mm, Црвен, 13x19mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј MAN72A

100.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x7.6mm, Црвен, 660nm, 350ucd, 10.16x19mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј MAN74A

100.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x7.6mm, Црвен, 660nm, 350ucd, 10.16x19mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј PSA08-11HWA

150.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Сегментен Алфа-Нумерички Дисплеј, 10.9x20.3mm, Црвен, 700nm, 560-1400ucd, 20x27.7mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј PSC08-11HWA

150.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Сегментен Алфа-Нумерички Дисплеј, 10.9x20.3mm, Црвен, 700nm, 560-1400ucd, 20x27.7mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј SA04-11HWA

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 10mm, Црвен, 660nm, 300-700ucd, 9.8x18.75mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј SA52-11GWA

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 13mm, Зелен, 565nm, 800-2000ucd, 12.4x17.55mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј SA52-11HWA

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 13mm, Црвен, 660nm, 300-700ucd, 12.4x17.55mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј SA52-11YWA

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 13mm, Жолт, 595nm, 800-2000ucd, 12.4x17.55mm, Заедничка Анода