Прикажани 1–12 од 23 резултати

Прикажи 12 24 36

Отпорник 0R 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
0 Ohm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 100K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 100R 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 10K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 15K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
15 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 180K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
180 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 1K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 1K2 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 220R 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
220 Ohm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 22R 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
22 Ohm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 240K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
240 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 2K 0603

2.00 ден (вклучено ДДВ)
2 KOhm, SMD 0603 (1/10W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник