Прикажани сите 8 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед диода 10mm Бела

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 8000-10000nm, 22000-25000mcd, 20°, White/Transparent Round 10W4VD, 10mm Висока Сјајна Бела Лед Диода

Лед диода 10mm Жолта

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.1V, 20mA, 590nm, 80mcd, 30°, Diffused, 10mm Жолта Лед Диода

Лед диода 10mm Жолта

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.9-2.1V, 20mA, 587-590nm, 8000-10000mcd, 30°, Yellow/Transparent Round, 10mm Висока Сјајна Жолта Лед Диода

Лед диода 10mm Зелена

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2V, 20mA, 568nm, 60mcd, 30°, Diffused, 10mm Зелена Лед Диода

Лед диода 10mm Зелена

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.2-3.4V, 20mA, 520-525nm, 6000-8000mcd, 25°, Green/Transparent Round 10G4VC, 10mm Висока Сјајна Зелена Лед Диода

Лед диода 10mm Плава

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.2-3.4V, 20mA, 460-465nm, 3500-4000mcd, 25°, Blue/Transparent Round 10B4VC, 10mm Висока Сјајна Плава Лед Диода

Лед диода 10mm Црвена

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2V, 20mA, 617nm, 100mcd, 30°, Diffused, 10mm Црвена Лед Диода

Лед диода 10mm Црвена

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0-2.2V, 20mA, 620-625nm, 4000-5000mcd, 20°, Red/Transparent Round 10R4VD, 10mm Висока Сјајна Црвена Лед Диода