Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 10K 6+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 6 Отпорници, 7 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 6+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 6 Отпорници, 7 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 3K3 6+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3 KOhm, 6 Отпорници, 7 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник