Прикажи 12 24 36

Подножје PLCC 20

40.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Пинови, 15.56x15.56x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 28

40.00 ден (вклучено ДДВ)
28 Пинови, 18.10x18.10x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 28 PPS

40.00 ден (вклучено ДДВ)
28 Пинови, 18.10x18.10x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 32

40.00 ден (вклучено ДДВ)
32 Пинови, 18.10x20.64x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 32 PPS

40.00 ден (вклучено ДДВ)
32 Пинови, 18.10x20.64x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 44

60.00 ден (вклучено ДДВ)
44 Пинови, 23.18x23.18x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 52 PBT

40.00 ден (вклучено ДДВ)
52 Пинови, 25.72x25.72x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 68 PBT

40.00 ден (вклучено ДДВ)
68 Пинови, 31.60x31.60x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 68 PPS

50.00 ден (вклучено ДДВ)
68 Пинови, 31.60x31.60x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 84 PBT

50.00 ден (вклучено ДДВ)
84 Пинови, 36.70x36.70x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C

Подножје PLCC 84 PPS

40.00 ден (вклучено ДДВ)
84 Пинови, 36.70x36.70x8.3mm, Растер 2.54mm, 500V RMS, -55°C to +105°C