Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 3.3K 5+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3 KOhm, 5 Отпорници, 6 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 4.7K 5+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7 KOhm, 5 Отпорници, 6 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник