Прикажани 1–12 од 31 резултат

Прикажи 12 24 36

Лежиште за Сијаличка

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Експериментален приклучок за Сијалица, до 24VDC, E-10

Сијалица 12V 2W

50.00 ден (вклучено ДДВ)
12VDC, 2W, BA9s, 11x30mm, Ball Bulb, Сијалица

Сијалица 24V 2W

50.00 ден (вклучено ДДВ)
24VDC, 2W, BA9s, 11x30mm, Ball Bulb, Сијалица

Сијалица LAMP303

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3V, 50mA, 4x20mm, T1 1/4, Axial, Сијалица

Сијалица LAMP309

20.00 ден (вклучено ДДВ)
9V, 50mA, 4x20mm, T1 1/4, Axial, Сијалица

Сијалица LAMP312

20.00 ден (вклучено ДДВ)
12V, 50mA, 4x20mm, T1 1/4, Axial, Сијалица

Сијалица LAMP413

30.00 ден (вклучено ДДВ)
6V, 50mA, 7.7x30mm, Сијалица

Сијалица LAMP418

30.00 ден (вклучено ДДВ)
24V, 210mA, 5W, 10.7x37mm, Сијалица

Сијалица LAMP6020

50.00 ден (вклучено ДДВ)
12VDC, 100mA, Ø5.1x30mm, Bulb:T1 3/4, T5.5, 4lm, 5000h, Сијалица

Сијалица LAMP6025

50.00 ден (вклучено ДДВ)
24VDC, 100mA, Ø5.1x30mm, Bulb:T1 3/4, T5.5, 3.8lm, 5000h, Сијалица

Сијалица LAMP8045D

50.00 ден (вклучено ДДВ)
6.3VDC, 0.32A, 2W, 10x28mm, Сијалица

Сијалица LAMP8097D

50.00 ден (вклучено ДДВ)
19VDC, 0.97A, 2W, 10x28mm, Сијалица