Прикажани 1–12 од 15 резултати

Прикажи 12 24 36

Биполарен Кондензатор 100μF 10V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
100uF, 10Vdc, Ø6x11mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 100μF 50V

35.00 ден (вклучено ДДВ)
100uF, 50Vdc, Ø8x12mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 10μF 250V

35.00 ден (вклучено ДДВ)
10uF, 250Vdc, Ø10x20mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 10μF 50V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
10uF, 50Vdc, Ø6x11mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 1μF 100V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uF, 100Vdc, Ø8x12mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 1μF 50V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uF, 50Vdc, Ø4x7mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 2.2μF 100V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2uF, 100Vdc, Ø5x12mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 2.2μF 50V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2uF, 50Vdc, Ø5x11mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 22μF 50V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
22uF, 50Vdc, Ø8x12mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 3.3μF 50V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3uF, 50Vdc, Ø8x12mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 33μF 50V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
33uF, 50Vdc, Ø8x12mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор

Биполарен Кондензатор 4.7μF 160V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7uF, 160Vdc, Ø10x20mm, 20%, 85°C, Биполарен Електролитски Кондензатор