Прикажани 1–12 од 157 резултати

Прикажи 12 24 36

Блок Кондензатор 10nF 250Vac

20.00 ден (вклучено ДДВ)
10nF, 250Vac XA, ±10%, растер 7.5mm, Керамички Кондензатор

Блок Кондензатор 22nF 250Vac

20.00 ден (вклучено ДДВ)
22nF, 250Vac XA, ±10%, растер 7mm, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.2pF 50V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2pF, 50Vdc, ±10%, растер 5.08mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.5nF 50V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5nF, 50Vdc, ±10%, растер 2.54mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.5nF 50V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5nF, 50Vdc, ±10%, растер 5mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.5pF 50V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5pF, 50Vdc, ±10%, растер 5.08mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.5pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.8nF 50V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8nF, 50Vdc, ±10%, растер 2.54mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1.8pF 50V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8pF, 50Vdc, ±10%, растер 2.54mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 10000pF 2000V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
10000pF, 2000Vdc, ±10%, растер 10mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1000nF 50V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uF, 50Vdc, ±10%, растер 5mm, -25°C to +85°C, Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1000nF 50V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uF, 50Vdc, ±10%, растер 5mm, -25°C to +85°C, MULTILAYER, Керамички Кондензатор