Прикажи 12 24 36

Керамички Кондензатор 1.5pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 100pF 50V C1206

4.00 ден (вклучено ДДВ)
100pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 10pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
10pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 120pF 50V C1206

4.00 ден (вклучено ДДВ)
120pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 12pF 50V C0603

3.00 ден (вклучено ДДВ)
12pF, 50V, C0603, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 15pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
15pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 18pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
18pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 18pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
18pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1pF 50V C0603

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0pF, 50V, C0603, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 2.2pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 220pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
220pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор