Прикажи 12 24 36

Керамички Кондензатор 12pF 50V C0603

3.00 ден (вклучено ДДВ)
12pF, 50V, C0603, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1pF 50V C0603

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0pF, 50V, C0603, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор