Прикажи 12 24 36

Керамички Кондензатор 1.5pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 18pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
18pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 1pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 2.2pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 220pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
220pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 22pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
22pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 27pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
27pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 3.3pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 330pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
330pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 4.7pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 470pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
470pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 47pF 50V C0805

3.00 ден (вклучено ДДВ)
47pF, 50V, C0805, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор