Прикажи 12 24 36

Керамички Кондензатор 100pF 50V C1206

4.00 ден (вклучено ДДВ)
100pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 10pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
10pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 120pF 50V C1206

4.00 ден (вклучено ДДВ)
120pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 15pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
15pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 18pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
18pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 220pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
220pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 22pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
22pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 27pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
27pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 330pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
330pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 470pF 50V C1206

5.00 ден (вклучено ДДВ)
470pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 5.6pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
5.6pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор

Керамички Кондензатор 560pF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
560pF, 50V, C1206, C0G ±0.25pF, -55°C to +125°C, SMD Multilayer Керамички Кондензатор