Прикажани сите 6 резултати

Прикажи 12 24 36

POT SL60V3-A100K LOG

70.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 0.25W, ±20%, 75x8.3x20.5mm, Логаритамски, Лизгачки Потенциометар

POT SL60V3-A10K LOG

70.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 0.25W, ±20%, 75x8.3x20.5mm, Логаритамски, Лизгачки Потенциометар

POT SL60V3-A47K LOG

70.00 ден (вклучено ДДВ)
47 KOhm, 0.25W, ±20%, 75x8.3x20.5mm, Логаритамски, Лизгачки Потенциометар

POT SL60V3-B100K LIN

70.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 0.5W, ±20%, 75x8.3x20.5mm, Линеарен, Лизгачки Потенциометар

POT SL60V3-B10K LIN

70.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 0.5W, ±20%, 75x8.3x20.5mm, Линеарен, Лизгачки Потенциометар

POT SL60V3-B47K LIN

70.00 ден (вклучено ДДВ)
47 KOhm, 0.5W, ±20%, 75x8.3x20.5mm, Линеарен, Лизгачки Потенциометар